Ontbijtbijeenkomst 14 juni 2018: “De werkgever aan het woord”


Ontbijtbijeenkomst 14 juni 2018

Op donderdag 14 juni 2018 om 8.15 uur waren we als stichting daarnah te gast bij het bedrijf Aces Direct voor onze jaarlijkse ontbijtbijeenkomst. Een prachtige locatie met een perfecte gastheer: Bram Sauer.

Broodje Aap en Linke Soep verzorgden een uitstekende ontbijt. De 45 deelnemers aan de bijeenkomst hebben hier heerlijk van genoten.

Stichting daarnah wil met deze jaarlijkse ontbijtbijeenkomst werkgevers en ondersteuningsinstellingen bij elkaar brengen. De stichting daarnah wil hiermee bereiken dat meer mensen met een niet aangeboren hersenletsel (nah) aan het werk gaan.

Het thema van de bijeenkomst was ‘de werkgever aan het woord’. Dat werd kracht bijgezet door de sprekers Bram Sauer die het mvo beleid van Aces Direct toelichtte en Jos Verhoeven, directeur Startfoundation die een toelichting gaf op de parallelle arbeidsmarkt.

Alle deelnemers hebben schriftelijk antwoord gegeven op twee vragen. De stichting daarnah gaat deze antwoorden analyseren. Aan de hand daarvan gaat de stichting nakijken of haar missie bijgesteld moet worden, zodat we meer werkgevers enthousiast kunnen maken om mensen met nah aan te nemen.

Vijf bedrijven/instellingen zijn genomineerd voor de daarnah award.

Deze vijf genomineerden zijn volgens het bestuur van de stichting daarnah allemaal mvo-kampioenen die heel veel doen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De genomineerden zijn:

  • Melissa de Kort UVT
  • Wim en Marjolein van de Noort GroenRijk Tilburg
  • Kris van de Oetelaar en Vincent Dejong PiNNED by K
  • Joan Hamers Doe het Zelf dump Goirle
  • Felipe Munoz Mateu van ATS

De winnaar van de daarnah award zijn Wim en Marjolein van de Noort GroenRijk Tilburg. De winnares van vorig jaar, Wendy van Deutekom van CZ, reikte de award uit. Met dank aan Stijn Visser van het RIBW voor het vervaardigen van de award.

Al met al een zeer geslaagde bijeenkomst en dank aan alle aanwezigen.