Ard Smulders CUBICS


Ard Smulders

 

Als eigenaar van CUBICS IT & INTERIEUR vind ik maatschappelijk betrokken zijn  belangrijk. Dat realiseren we bij CUBICS onder andere met onze visie op arbeid, we hebben Het Nieuwe Werken volledig omarmd, met ons energiezuinig kantoorgebouw en het leveren van duurzame producten. Maar maatschappelijk betrokken zijn betekent voor iedereen bij CUBICS  sociaal betrokken willen zijn. Onze slogan “wij zorgen dat u kunt werken….” Geeft het eigenlijk al aan!

Om deze slogan inhoud te geven is nu een jaar een medewerkster met hersenletsel in dienst.  Het heeft van beide kanten tijd en energie gevraagd, maar die is het meer dan waard geweest. Daarom zet ik mij in als ambassadeur van de stichting Daarnah en daarmee mijn bijdrage te kunnen geven om mensen met een hersenletsel een passende arbeidsplaats te bieden.  Wil je, collega ondernemer, meer weten bel me 06-53974690 of stuur een mail naar ASmulders@cubics.nl

Ard Smulders directeur CUBICS